Skip to main content

Verbouwen

Verbouwing

Een zolder ombouwen tot een kinderkamer, het vergroten van de woonkamer, een tuinkamer realiseren, een extra verdieping op de garage bouwen, de badkamer of de keuken vernieuwen? Door een veranderende smaak, behoefte aan meer ruimte, aan een andere indeling van het huis laten mensen hun huis verbouwen. Maar ook zaken als een betere toegankelijkheid of energiebesparing kunnen een rol spelen. De mogelijkheden zijn enorm. Dat geldt ook voor de zakelijke opdrachtgever. Die wil misschien zijn bedrijfshal vergroten of anders indelen, de administratieve ruimtes up-to-date maken. Kortom zijn bedrijfspand actualiseren.

Een vakkundig advies bij het maken van de verbouwingsplannen zorgt ervoor dat de opdrachtgever de goede keuzes kan maken. Mulders Bouw- en Timmerwerken denkt met u mee, komt met verrassende ideeën, maar zorgt er ook voor dat de plannen binnen het budget én het bestemmingsplan passen. Wij zorgen voor een duidelijke offerte.

Bovendien is het belangrijk dat de overlast bij de verbouwing tot het minimum beperkt blijft. Daar zorgen wij voor in het plan van aanpak.

Woonkamer verbouwen

De woonkamer is het centrale gedeelte van het huis. Men brengt er de meeste tijd door. Wij doen er alles aan om de overlast zoveel mogelijk te beperken. Een goede planning is dan ook nodig. Daarom komen we graag langs om de woonkamer te bekijken en de plannen te bespreken. We adviseren over de mogelijkheden, materiaalkeuzes en eventuele energiebesparende maatregelen. Moeten er wanden verplaatst of doorgebroken worden om een betere indeling te krijgen. Misschien moet er wel een binnenwand geplaatst worden. Wij adviseren over vloerisolatie en vloerverwarming. Met de juiste kozijnen en isolatieglas voorkomt u tocht en koude luchtstromen. Hiermee bespaart u op uw energierekening.

Vervolgens brengen we een offerte uit en geven we u al een eerste indicatie van de planning.

Keuken verbouwen

Net verhuisd? Een nieuw huis gekocht en de keuken bevalt niet? Wil men de huidige keuken een oppepper geven? Of wil men een open keuken of een luxe woonkeuken realiseren. Dan is het verbouwen van de keuken een goede optie. Bij het laten opknappen van de bestaande keuken zijn er veel mogelijkheden om deze zo voordelig mogelijk te restylen. De mogelijkheden bij het aankopen van een nieuwe keuken zijn enorm. Het is belangrijk om voordat men begint met verbouwen goed na te denken wat men precies wil. Dat is belangrijk bij het uiteindelijk plaatsen van de nieuwe keuken. Zo moet goed nagedacht worden waar het gasfornuis komt en waar de wateraansluitingen en afvoer moet komen. Wil men een kookeiland dan moet er wel op die plek een gasaansluiting of een aansluiting voor elektriciteit zijn. Moet het plafond verlaagd worden, wil men spotjes? Wij hebben de nodige ervaring, kunnen adviseren en de verbouwing verzorgen.

Zolder verbouwen

In veel huizen wordt de zolder gebruikt om spullen, die niet vaak gebruikt worden, op te bergen. Maar een zolderverbouwing kan ook resulteren in een extra slaapkamer, extra woonruimte, misschien wel een badkamer. Kinderen vinden het geweldig om op zolder te slapen. Een eigen ruimte hebben is ook wel spannend. En zo’n zolder is wel gezellig door de schuine wanden. Men kan ervoor kiezen om die slaapkamer meteen te koppelen aan een badkamer. Ideaal, want men hoeft niet steeds naar beneden te lopen om bijvoorbeeld naar het toilet te gaan. En als men een lage vliering heeft die met een vlizotrap toegankelijk is dan is het ook mogelijk de nok van het huis te verhogen. Door een extra dakkapel heeft men meer ruimte en meer licht.

Badkamer verbouwen

In de badkamer kun je heerlijk tot rust komen, heerlijk in bad of onder de douche. Maar de dag wordt er vaak ook opgestart. Luxe en comfort zijn belangrijk. Misschien heeft men al een ontwerptekening waarmee wij aan de slag kunnen. Maar we kunnen ook adviseren in de mogelijkheden die de badkamerruimte biedt. Wij kunnen het totale proces voor u begeleiden tot aan het aanbrengen van het tegelwerk toe. Men gaat naar de leverancier van de badkamer voor een ontwerp op maat en wij verzorgen de rest. Alles wordt door ons op elkaar afgestemd. Vanaf het slopen, de levering van sanitair en tegels tot aan de volledige afwerking. Door onze gespecialiseerde partners in te zetten kunnen we snel en efficiënt werken.

Bedrijfspanden

Er kunnen tal van redenen zijn om te verbouwen. Het pand krijgt een andere bestemming, de activiteiten van het bedrijf zijn veranderd, men wil het een andere uitstraling geven, de indeling veranderen, een betere isolatie aanbrengen. Mulders Bouw- en Timmerwerken kan de ondernemer hierbij helpen.