Skip to main content

Timmerwerken

Bouw- en Timmerwerken

Mulders Bouw- en Timmerwerken verzorgt alle mogelijke timmerwerken: van overkapping tot het betimmeren van een zolder, van dakkapel tot kozijn, van deur tot schuifpui. Maatwerk en vakmanschap staan hierbij centraal. Ook voor allerlei kleine reparaties kan men bij ons terecht.

Zolder betimmeren

Om een zolder effectief te kunnen gebruiken is het goed die te betimmeren. Dat kan op allerlei manieren. Als men een opbergzolder wenst dan is het goed de wanden en de vloer te betimmeren. Het is handig om meteen isolatie aan te brengen. Van een zolder is ook een mooie ruimte te maken: een slaapkamer, kantoorruimte, kinderkamer, studeerkamer, zelfs een badkamer. Een zolder is te vergroten door een dakkapel aan te brengen. Voor lichtinval zorgen dakramen. Voor al deze werkzaamheden hebben wij de expertise in huis.

Deuren

Vaak voldoen standaard deuren in een woning. Veel van onze klanten willen echter meer. Wij kunnen zorgen voor luxe deuren, bewerkte deuren, salondeuren, schuifdeuren en natuurlijk ook voor het bijbehorende hang- en sluitwerk met een veiligheidskeurmerk. Wij maken elke gewenste deur, in elke vorm en in elke maat: binnen- en buitendeuren. Eventuele deurkozijnen kunnen daarbij aangepast worden. Wij zorgen er uiteraard voor dat we de deuren vakkundig inhangen. Kwaliteit staat voorop.

Ramen en kozijnen

Kozijnen kunnen gemaakt worden in alle maten en types. Belangrijk is dat de uitstraling van het kozijn en het raam bij het pand past. Een eenvoudig kozijn of een gebogen kozijn, een uitvoering in draai/kiep, het kan allemaal. Wij zorgen ervoor dat de kozijnen van duurzame houtsoorten worden gemaakt. Bij vervanging verwijderen we de oude kozijnen en voeren ze af. Heeft de klant liever kunststofkozijnen dan kunnen wij daar ook zorg voor dragen. Wel eens gedacht aan een lichtstraat?

Trappen

De trap is de verbinding tussen verdiepingen. Een trap kan gerenoveerd worden (en dat is vaak goedkoper dan een nieuwe trap aanbrengen). Een nieuwe trap kunnen we ik elke gewenste stijl maken, van klassiek tot modern. Wij adviseren daarbij graag. Een trap krijgt vaak extra uitstraling door het materiaal dat gebruikt wordt, de trapleuningen en de trapspijlen.

Schuifpuien

Het betrekken van de tuin bij de woning is steeds belangrijker geworden. Een eenvoudige manier om dat te doen is de schuifpui. Men haalt daarmee als het ware het buitengevoel naar binnen. Bovendien komt er dankzij een schuifpui een enorme hoeveelheid natuurlijk licht in de woning. Schuifpuien zijn er in alle soorten en maten en zijn zeer betaalbaar. Mulders Bouw- en Timmerwerken kan een schuifpui op maat maken.

Overkappingen

Mulders Bouw- en Timmerwerken is een specialist in het maken van overkappingen. De mogelijkheden zijn oneindig. De overkapping moet wel passen bij het karakter van het pand. Van carport tot een terrasoverkapping waar u heerlijk kunt genieten van het buiten zijn. Wel eens gedacht aan een overkapte hobbyruimte in de tuin? Wij kunnen veranda’s op maat maken, in hout, kunststof of aluminium . Zo’n veranda kan open of dicht zijn. Maar wil men een overkapping met een glazen dak of een dak dat automatisch open en dicht kunt doen dan bespreken wij dat graag met u.

Dakkapel

Wilt u meer licht en ruimte op zolder of op de bovenverdieping? Dan kunt u is denken aan het laten plaatsen van een dakkapel aan de achterkant, zijkant of voorkant van uw woning. Dakkapellen creëren meer ruimte. Wij maken dakkapellen in hout, kunststof en uiteraard op maat en zorgen voor de totale afwerking. Maatwerk is voor ons gewoon. geven uw zolderruimte weer een beloopbare ruimte en geven uw woning een meerwaarde. Leest u hier alles over dakkapellen, de prijzen en de werkwijze op deze pagina. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.