Skip to main content

Renovatie

Renovatie

Bij renovatie gaat het om het verbeteren van een pand. We passen de woning of het bedrijfspand zo aan dat het weer voldoet aan de eisen van deze tijd. Soms gaat het om het terugbrengen van de oude uitstraling van het pand, maar het kan ook zijn dat het pand een nieuwe aanblik moet krijgen. Duurzaamheid is hierbij belangrijk. Onder duurzaamheid verstaan we onder meer het aanbrengen van dubbel glas, beter isoleren. Ook de brandveiligheid is een belangrijk aandachtspunt. Wij denken ook graag mee over de renovatie van keuken of badkamer. Renovatie levert meer woongenot op. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of voor een informatief gesprek.

Ramen en kozijnen

Als het nodig is dat ramen en kozijnen bij renovatie vervangen moeten worden dan kunnen wij daarvoor zorgen. We meten alles op maat in, adviseren u over de keuze voor hout of kunststof, zorgen dat alles op maat gemaakt wordt, van glas wordt voorzien.

Dakrenovatie

Een pannendak kan lang mee, maar er komt een moment dat het dak gerepareerd of gerenoveerd moet worden. De pannen kunnen kapot zijn, de panlatten versleten, er kan iets mis zijn met de loodaansluiting. Bij platte daken is na zo’n vijftien jaar de toplaag wel aan vervanging toe. Veel bedrijfspanden hebben een plat dak. Door weersinvloeden slijt die laag en kunnen gaten ontstaan. Niemand wil een lekkend dak. Wij kunnen u adviseren en alle benodigde werkzaamheden uitvoeren, zodat u droog kunt blijven wonen.

Isoleren

Als men besloten heeft het dak te renoveren dan Mulders Bouw- en Timmerwerken ook het dak isoleren. Een goed geïsoleerd dak zorgt ervoor dat de energiekosten lager zullen worden. Hierdoor wordt dus niet alleen de investering terugverdiend, maar wordt ook een positieve bijdrage aan het klimaat geleverd.

Bedrijfspanden renoveren

Er kunnen tal van redenen zijn om te verbouwen. Het pand krijgt een andere bestemming, de activiteiten van het bedrijf zijn veranderd, men wil het een andere uitstraling geven, de indeling veranderen, een betere isolatie aanbrengen. Mulders Bouw- en Timmerwerken kan de ondernemer hierbij helpen.