Skip to main content

Nieuwbouw

Nieuwbouwwoning

Op zoek naar uw droomhuis? Mulders Bouw- en Timmerwerken kan het totale proces van een nieuwbouwwoning voor zijn rekening nemen. Van idee tot eindoplevering. Het is belangrijk om rustig de tijd te nemen om alle mogelijkheden te bespreken. Uiteindelijk leidt dat tot een heldere offerte, zodat de opdrachtgever weet waar hij aan toe is. Wij kunnen adviseren bij de keuze van een architect, maar werken ook in opdracht van architecten. Wij werken altijd met een team van vakmensen. Mulders Bouw- en Timmerwerken realiseert elke gewenste stijl van het te bouwen nieuwe huis en houdt rekening met de meest recente eisen onder meer op het gebied van energiezuinig bouwen. Ook na de oplevering kunnen de opdrachtgevers altijd met vragen bij ons terecht.

Bedrijfspanden

Voor bedrijven bouwen wij bedrijfsgebouwen. Dat doen we overeenkomstig de ontwerptekeningen die door de architect voor de opdrachtgever gemaakt zijn. Tijdens de initiatief fase van de bouw denken wij graag mee vanuit onze deskundigheid. Door onze flexibiliteit kunnen tijdens het bouwproces nog veranderingen gerealiseerd worden. Hierdoor ontstaat uiteindelijk een bedrijfspand dat optimaal afgestemd is op de wensen van de gebruikers.

Garages

Bij het bouwen van bijvoorbeeld een garage komen andere zaken aan de orde, zoals of men een vergunning moet aanvragen, welke fundering men moet gebruiken, welke materialen men wil gebruiken en wat voor dakbedekking de voorkeur heeft. Mulders Bouw- en Timmerwerken helpt graag bij het maken van deze keuzes en zorgt voor het bouwen van de garage. Een garage zorgt voor meer bergruimte bij de woning en de waarde van de woning stijgt erdoor.