Diensten

De diensten die wij leveren zijn van het vervangen van een eenvoudig kozijntje tot het realiseren van een complete nieuwbouw woning of verbouwing. Hierbij staan de wensen van de klant centraal en kunnen wij in goed overleg het gehele werk aannemen.

Nieuwbouw

Mulders Bouw- & Timmerwerken kan voor U het gehele nieuwbouw proces verzorgen. Heeft U alleen nog maar een idee of al concrete plannen? Wij kunnen U adviseren van architect tot aan de eindoplevering van Uw nieuwbouw. Hierbij staan meedenken, adviseren en goed overleg centraal.

Verbouwing

Door veranderende behoefte of smaak wilt U Uw woning laten verbouwen of uitbreiden. Hierbij wilt U dat de overlast tot een minimum beperkt blijft, dus moet er goed en efficiënt gewerkt worden. Wat vooral van belang is zijn duidelijke afspraken en een goede planning. Dit zijn een aantal punten die bij Mulders Bouw- & Timmerwerken vanzelfsprekend zijn.

Onderhoud & Renovatie

Goed onderhoud is belangrijk. Veel kunt u zelf, maar voor de grotere klussen hebt u misschien een vakman nodig. Onderhoud van uw woning of bedrijfspand is bij ons in goede handen. Wij hangen nieuwe deuren, vervangen kozijnen of gevelelementen. Ook vervangen we voor u dakgoten, boeiboorden en dakkapellen.

Heeft u een bestaande woning, die u (gedeeltelijk) wilt vernieuwen? Ook dan bent u bij ons aan het goede adres. Geheel naar uw wens renoveren wij uw pand, zodat uw woning weer bruikbaar wordt naar de huidige maatstaven en normen. Bij renovatie kunnen karakteristieke eigenschappen gecombineerd worden met moderne vernieuwingen. Ook binnen denken we met u mee op het gebied van renovatie, bijvoorbeeld bij een nieuwe keuken of badkamer.